skip to Main Content

Bokföring till fast pris, digitalt.

Du får bokföring till fast pris, molnbaserad, varje månad. Nu har du chansen att få en riktigt bra offert på din bokföring. Använd vår räknesnurra för att veta mer.

ALLTID UPPDATERAD
LÄGRE KOSTNAD
WEBB OCH MOBIL
EKONOMISK ÖVERBLICK
AUTOMATISK BACKUP

Fyll i dina uppgifter

[[[["field6","equal_to","0"]],[["hide_fields","field5"]],"and"]]
1 FYLL I OMSÄTTNING

[field6]

Telefon
TILLBAKA
NÄSTA
1. Prisförfrågan

Vi tar emot din prisförfrågan från hemsidan och hämtar in information som vi behöver för att kunna upprätta ett samarbetsavtal.

2. Migrering

När vi båda är nöjda med avtalet ser vi till att flytta över er gamla bokföring till ett molnbaserat bokföringsprogram som vi valt ut för just ditt företag.

3. Påbörja samarbete

Vår arbetsmetod gör det möjligt att samarbeta. Förmodligen vill du fortsätta fakturera dina kunder. Fakturera kan du göra via webb och mobil vilket underlättar och effektiviserar bokföringsarbetet.

4. Digitala underlag

Kvitton och fakturor hämtas in digitalt och Bravokon bokför och stämmer av bokföringen periodvis. Du får utkast på moms- och skattedeklarationer och Bravokon levererar periodvisa rapporter med kommentarer.

Vad är fördelen med bokföring till fast pris?

För det första är det enklare för kunderna att betala ett fast pris. Ett fast pris på bokföring inkluderar allt du behöver samlat på en faktura till ett förutbestämt pris. Det innebär att det blir transparent över vad som faktiskt levereras och du betalar för resultatet – inte processen.

Ett fast pris bidrar till att effektivisera er och vår verksamhet genom att fokusera på slutprodukten av bokföringen, d.v.s. som ett underlag för beslutsfattande, styrning av bolaget och för rapportering till myndigheter. Att enbart ta betalt på löpande räkning kan ge incitament att lägga ner fler timmar än nödvändigt på bokföringen.

Vad ingår i Bravokons bokföring till fast pris?

Löpande bokföring
Hantering av digitala kvitton och fakturor
Korrigering och avstämning
Underlag till skattedeklarationer
Molnbaserat bokföringsprogram
Bokföringshjälp
Rapportering och analys

Marknadens bästa bokföringsprogram

Fördelen med att ta er bokföring till Bravokon är att vi kan marknadens populäraste bokföringsprogram. Vi ser till att ni får rätt uppsättning redan från början. Bravokon har kompetens med Visma eEkonomi, Fortnox, Bokio och Speedledger. Vilket som passar er kan variera och vi ser alltid till företagets behov.

Bokföring som skapar mervärde

Att det är ett lagkrav att göra bokföring betyder nödvändigtvis inte att det är förgäves. Det är fler än myndigheter som har användning av den bokföringshjälp vi erbjuder. En bra bokföring hjälper dig styra ditt företag och är speciellt viktigt när du vill utveckla ditt företag. Vi har tjänster inom företagsvärdering och företagsrådgivning som ni enkelt kan använda er av den dagen företaget behöver.

Är du redo att få ett pris för bokföring?

[[[["field6","equal_to","0"]],[["hide_fields","field5"]],"and"]]
1 FYLL I OMSÄTTNING
Telefon
TILLBAKA
NÄSTA
Back To Top