skip to Main Content

Våra konsulttjänster

Fördelar med vår molnbaserade bokföring

Läs igenom vilka fördelar du får att använda en modern och digital bokföring tillsammans med Bravokon!

Din bokföring är alltid uppdaterad
Du riskerar inte att bli av bokföringen
Totalt sett en lägre kostnad
Bättre kontroll över företagets ekonomi

Fast pris på allt!

Genom att vi väljer att arbeta digitalt kan vi lämna ett fast pris till dig som innehåller allt du behöver. Det innebär månadsvis resultat- och balansrapport, momsrapporter och arbetsgivardeklarationer. Molnbaserat bokföringsprogram med tillhörande mobilappar samt bokslut och årsredovisning.

Tillsammans med Visma eEkonomi lägger vi din bokföring i molnet

Vi ser till att ditt företag kommer igång i Visma eEkonomi och säkerställer så att allt blir digitalt. Sen har du en bokföring tillgänglig när som helst från vart som helst.

På gång att starta företag?

Bravokon hjälper dig starta igång ett företag med våra tjänster

Hos Bravokon får ni hjälp med att starta företag. Vi hjälper till med affärsplan, budget, prognoser och ser till att allt material är korrekt och samlat. Har ni funderar kring om affärsidé och om den är hållbar så finns vi här att konsultera. Med Bravokon får du goda råd när det gäller det mesta i att starta sitt företag och fri konsultation ingår alltid för nyföretagare. När det är dags att dra igång tar vi hand om administrationen.

Utveckla företaget?

Bravokon erbjuder konsultation och rådgivning i samband med förändringar för dig och ditt företag.

Vi kan ta hand om allt från värdering till köp och försäljning av företaget. Är behjälpliga i samband med rekonstruktion, finansiella svårigheter och ser till att alla papper kommer in där de ska. Vi kan omstrukturera och organisera om bolag efter behov. Bravokon har lång erfarenhet av affärsutveckling och kan bidra med goda kontakter inom flera branscher. Kontakta oss idag för rådgivning över just din situation.

Back To Top