skip to Main Content

Låt specialister göra din företagsvärdering

Med våra erkända värderingsmetoder kan vi leverera en företagsvärdering med hög säkerhet som ger dig ett indikativt värde på företaget. Vi har kort ledtid och värderingen kan levereras snabbt. Fyll i dina uppgifter om du vill värdera företaget idag!

SNABB ÅTERKOPPLING
INGET BINDANDE
KOSTNADSFRITT FÖRSLAG

Fyll i dina uppgifter

""
1
Företagsnamn
Telefon
Previous
Next
Steg 1

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med information.

Steg 2

Vi gör en värderingsmodell för ditt företag.

Steg 3

Få en värdering av företaget underskriven Bravokon.

Steg 4

Efter värderingen hjälper vi dig med nästa steg.

Vi tillämpar erkända värderingsmetoder

Ett företag värderas till vad bolaget är värt idag eller vad bolaget har för avkastningsförmåga. Vi levererar båda värderingarna tillsammans med en viktning av andra faktorer som påverkar hur företaget värderas. Särskilda faktorer är något som andra ofta inte tar hänsyn till när de gör en värdering av företag.

Att värdera företag ger en indikativ prisbild som baserar på den analysen som görs i samband med värderingen. För att ge en rättvis bild tar vi dessutom med ett genomsnitt mellan substansmetoden och avkastningsmetoden. Det ger oss en information om dåtid och framtid för företaget. Vill ni läsa mer om företaget kan ni göra det här.

Varför göra en företagsvärdering?

Du ska köpa eller sälja företaget
Du är i behov av finansiering eller lån
Generationsskifte av företaget
Försäkringsärenden
Intresserad av marknadsvärdet på ditt företag

Den bästa företagsvärderingen

Till skillnad från många andra företagsvärderingar gör vi inte en värdering utifrån en databas. Vi säkerställer personligt att siffror och antaganden är korrekta. Dessutom lär vi oss mycket om företaget redan vid värderingen.

Företagsvärdering inför lån eller kredit?

Vår företagsvärdering är ett bra underlag inför en låneansökan eller en diskussion med banker. Vi har dessutom kontakt med flertalet finansinstitut med lång erfarenhet att arbeta med företagsfinansiering.

Fastighetsbolaget i Boden

Med hjälp av den värderingen på vårt aktiebolag som gjordes av Bravokon har vi nu kunnat utöka vår verksamhet. Vi har fått hjälp av Bravokon hela vägen.

Kontorschef på revisionsbyrå

Bravokon når mycket kompetenta och sakliga slutsatser i sina värderingar och företagsvärderingarna är en tjänst som kommer med den högsta rekommendationen.

I behov av finansiering? Ta en titt på våra samarbeten

företagsvärdering
företagsvärdering
företagsvärdering
företagsvärdering

Få ditt företag värderat av specialister

Vi har utfört företagsvärderingar under många år och ser alltid till kundens bästa. Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig om villkoren för vår företagsvärdering.

""
1
Företagsnamn
Telefon
Previous
Next
Back To Top