Välj en sida

Om oss

Bravokon utvecklar företagandet

Vår tanke har från början varit att lyssna på kunderna. Vilka problem finns i företaget? Vad går att förbättra? Alla företagare är duktiga på att driva sina företag, men det är inte alltid så lätt att tänka på allt runtomkring. Det har vi tagit åt oss att göra åt kunderna, och det är därför vi är den personliga konsultfirman.

Starta företag

Är du i uppstartsfasen, kanske rent av funderar på en affärsidé eller affärsplan? Vi finns där. Ta kontakt med oss och boka upp någon timme så kan vi diskutera vilka steg som är vettiga att ta när du drar igång ditt företag. Allt från att bilda företag till att få pappersarbetet på plats.

Bokföring och redovisning

Är du igång och kör ditt företag kan det vara läge att se över om det inte börjar bli dags att ta hjälp av en redovisningskonsult. Vi vill hävda att den bästa tjänsten en modern företagare kan ha idag är vår molnbaserade lösning där vi digitaliserar din bokföring. Du sänker kostnaden, frigör tid och får en bättre koll på ekonomin. Bravokon erbjuder bokföring till fast pris.

Affärsutveckling

Ibland går affärerna bra och ibland går affärerna trögt. Då uppstår det oftast ett problem som vi är kompetenta att lösa. Vi bistår med nybildande av bolag, omstruktureringar, rekonstruktioner, finansiering och avyttringar. Behöver ni en duktig affärsutvecklare har ni hittat helt rätt.

Företagsvärdering

En mer oförståelig och ofta komplicerad process kan ibland vara att förstå ens resultat- och balansräkning och inte minst i samband med att företag ska köpas eller säljas. Vi kan bistå köpare och säljare i samband med att du vill köpa eller sälja företag.

Bravokon Ekonomi AB
Värtavägen 29
115 29 Stockholm
info@bravokon.se
0721874541

Send this to a friend